sauliusv.lt Forumas Forumas sukurtas vertinti mano svetainę, rašyti komentarus, klausimus, pasiūlymus ir kita :) |
|
| Juodas Humoras | |
|
+4Lauriz Saulius Matas marsietis 8 posters | Autorius | Pranešimas |
---|
marsietis
Pranešimų skaičius : 5 Join date : 2008-02-29 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Juodas Humoras 2008-02-29, 22:35 | |
| Skrenda lėktuvu lietuvis, vokietis ir rusas. Lėktuve per didelis svoris. Pilotas sako : - Visi išmeskite tai, ko savo šalyje turite daugiausiai. Vokietis paima, išmeta alų. Rusas paima, išmeta degtinę , o lietuvis paima ir išmeta rusą. | |
| | | marsietis
| Temos pavadinimas: Re: Juodas Humoras 2008-02-29, 23:11 | |
| Lipa du į kalną. Vienas iš jų mikčius. Mikčius: -pa pa pa papa.... Draugas: -ai, nusibodo laukt kol išlemensi, užlipsim, tada pasakysi. Užlipo ant kalno viršūnės, abu sušilę, nusikalę. Mikčius: -pa pa pa palapinę palikom.... Ką darysi, draugelis išsikeikė juodai ir lipa abu žemyn. Mikčius: -pa pa pa pa..... Draugas: -užknisai jau, nulipsim, pasakysi Nulipa vargais negalais, vos pastovi abu ant kojų. Draugelis: - na sakyk ko norėjai... Mikčius: - pa pa pa pajuokavau...... | |
| | | Matas
Pranešimų skaičius : 8 Join date : 2008-02-29 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Juodas Humoras 2008-02-29, 23:25 | |
| Nesupratau, kur čia su tuom mikčiumi juodas humoras Bet ir aš prisiminiau vieną: *** Lekia ant motociklo trise. Vidurinis truputi mikčioja ,ypač kai susijaudina. Ir vairuotojas autostradoje girdi už nugaros: -G... g... g... -Kas yra? Greičiau? Prašom! Lekia baisiai greitai. Už vairuotojo vėl pasigirsta: -Gr... gr... -Dar greičiau? Jokių problemų! Švilpia, kad net apliankemų mašinų spalvos nesuspėja pamatyti. Pagaliau už vairuotojo nugaros pasigirsta: -Gr... Gražvydas nu... nukrito! O čia dar keletas mano mėgstamų: *** Jeigi iš rusiško automobilio nustojo bėgti tepalas, reiškia jis baigėsi. *** Jeigu jums atrodo, kad jūsų "zapukas" lekia kaip ant sparnų, reiškia, jums į užpakalį atsitrenkė "mersas". *** Atvažiuoja nykštukas su savo mašinyte į degalinę ir prašo: -Įpilkite man dvidešimt lašų benzino ir penkis lašus tepalo. -O gal tau dar ir į padangas pirstelti? - pasiteirauja degalinės darbuotojas. *** Fizikos instituto mokslininkai nustatė, kad plaukų džiovintuvas gali sustabdyti didžiulius greitai judančius objektus. Bandymo metu prie kelio stovintis policininkas nukreipdavo plaukų džiovintuvą į dideliu greičiu važiuojančias mašinas ir jų greitis pastebimai sulėtėdavo. | |
| | | Saulius Adminas
Pranešimų skaičius : 119 Join date : 2008-02-22 Age : 35 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Komentaras. 2008-02-29, 23:30 | |
| | |
| | | marsietis
| Temos pavadinimas: Re: Juodas Humoras 2008-02-29, 23:41 | |
| Susitinka trys vampyrai bare. Vienas užsisakė šalto kraujo, kitas šilto kraujo na o trečias karšto vandens. Abu pirmi vampyrai pakraupę sako: -Drauguži,ką tu. Gal vandenį gert pradėjei? O tas iš kišenės išsitraukė sunaudotą Always paketą ir sako: - Nuo šiol gersiu tik arbatą. | |
| | | Lauriz
Pranešimų skaičius : 2 Join date : 2008-03-02
| Temos pavadinimas: Re: Juodas Humoras 2008-03-02, 22:59 | |
| - marsietis rašo:
- Susitinka trys vampyrai bare. Vienas užsisakė šalto kraujo, kitas šilto kraujo na o trečias karšto vandens. Abu pirmi vampyrai pakraupę sako:
-Drauguži,ką tu. Gal vandenį gert pradėjei? O tas iš kišenės išsitraukė sunaudotą Always paketą ir sako: - Nuo šiol gersiu tik arbatą. Šitas patiko | |
| | | MantasGMPt
Pranešimų skaičius : 4 Join date : 2008-02-23 Age : 37
| Temos pavadinimas: Re: Juodas Humoras 2008-03-27, 02:55 | |
| ish mirc gyvenimo jei toki zinot suprasit [15:00:55] Audrius says: pamenu [15:00:58] Audrius says: su boba [15:01:00] Audrius says: jau beveik [15:01:01] Audrius says: skyremes [15:01:04] Audrius says: ir ji [15:01:05] Audrius says: padovanojo [15:01:09] Audrius says: man kazkoki meski.. [15:01:12] Audrius says: sakau bbd [15:01:15] Audrius says: kam man jis? [15:01:19] Audrius says: as nemiegosiu su juo [15:01:21] Audrius says: ta supyko [15:01:28] Audrius says: sako ok tada as su juo miegosiu [15:01:31] Audrius says: sakau ok [15:01:35] Audrius says: nuvariau i turgu [15:01:43] Audrius says: nupirkau [15:01:46] Audrius says: priesrukines lempas bmw [15:01:48] Audrius says: ateijnu [15:01:50] Audrius says: sakau [15:01:53] Audrius says: va tau dovana [15:01:58] Audrius says: sako nx man tos lempos? [15:02:04] Audrius says: sakau guuud isidesiu tada as ok? <Paul> ir ateis sesija <Paul> ir paaiskes kas is musu tikri vyrai, o kas berniukai <Paul> vyrai eis i armija, berniukai perkops i kita semestra :DDD | |
| | | Saulius Adminas
| Temos pavadinimas: Atsakymas. 2008-03-27, 14:26 | |
| Cool Artėja ir man egzaminai | |
| | | MuderGO
Pranešimų skaičius : 3 Join date : 2008-04-15
| Temos pavadinimas: Re: Juodas Humoras 2008-04-15, 23:27 | |
| Susituokė jauna porelė. Bet po vestuvių paaiškėjo, kad vaikinas nei bum bum apie sexą... Jauna žmona ir taip ir anaip bandė užsimint, o jis nesupranta nors tu ką. Eina vargšė nuliūdus ir sutinka pagyvenusią kaimynę, ta ir klausia: "Tai, vaikeli, kas atsitiko?". "Na va, teta, tokia ir tokia bėda". Pasipasakoja viską. Kaimynė sako: "Eik namo, apsimesk, kad sunkiai sergi. Vyras, aišku, susirūpins, tada jį atsiusk pas mane. Ir viskas bus tvarkoj". Na ką, parvaro namo, griūna į lovą ir vaidina, kad baisiai blogai jai. Grįžta vyras, mato, žmona mirtim vaduojas. Išsigąsta, o žmona vos liežuvį apversdama siūlo: "Eik pas kaimynę, senas žmogus, gal žinos kaip padėt". Nulekia pas kaimynę. Kaimyne sako: "Pas tave kelnėse yra tokia stebuklinga šaknelė, kuri ligas gydo", ir paaiškina kaip "šaknele" naudotis. Vyras grįžta namo, šoka į lovą, padaro kaip sakyta. Žmona atsikelia iš lovos, linksma, laiminga, kaip rožė žydi. O vyras toks liūdnas liūdnas prie stalo sėdi. Žmona apkabina jį ir klausia: "Kas tau yra? Nesidžiaugi, kad pasveikau?". Vyras ir sako: "Ech, bučiau žinojęs, kad tokia šaknelę turiu, tai karve būčiau pagydęs ir tėvą nuo mirties būčiau išgelbėjęs..." ----------------------------------------------------------------------------------------- Žmona siuncia vyrą į parduotuvę, kad tas nieko nesumaišytų ar ko nereikia nepripirktų, kaip vyram dažnai pasitaiko, suraše raštelį ko reikia. Raštelis: 1.morka 2.bulvė 3.grietinė 4.kopustas 5.duona 6.kalakutas Grįžta vyras po valandos visas šlapias nuo prakaito, o rankose du didziausi maišai. Maišuose: viena morka, dvi bulvės, trys indeliai grietinės, keturi kopūstai, penki kepaliukai duonos ir šeši kalakutai. | |
| | | Saulius Adminas
| Temos pavadinimas: Atsakymas. 2008-04-16, 23:49 | |
| Jėginiai anekdotai, MuderGO am.. pamenu vieną gerą anekdotą apie meškas, bet parašysiu vėliau, suradęs geresnę progą | |
| | | Jaunelis
Pranešimų skaičius : 20 Join date : 2008-04-18 Age : 33 Miestas : Kuršėnai
| Temos pavadinimas: Re: Juodas Humoras 2008-07-12, 11:14 | |
| Jaunas kunigas bijo pirma kart sakyt pamoksla.Uzejes pas sena kuniga praso patarimu.Senasis sako: -Isgerk 100g ir viskas bus gerai. Po misiu klausia: -kokias klaidas padariau? 1-sakiau isgert 100g o ne puse litro; 2-i baznycia ieinama o ne isliauziama; 3-sutanas i kelnes nieks nekisa; 4-po maldos reikia sakyt amen,o ne chana; 5-apastalu buvo 12, o ne kaip prisikta; 6-Kristus nemire per Leningrado blokada ; 7-po misiu reikia sakyti:eikit su Dievu,o kur tu juos pasiuntei? ------------------------------------- Susitinka Anglas, Rusas ir Lietuvis. Ir pradejo girtis.Anglas sako: -Mano kazkas ferari nuvare. Rusas: -O mano kazkas lambordza.O Lietuvis juokiasi. Susitinka kita diena. Anglas sako: -As valdau puse anglijos. Rusas: -O as valdau puse rusijos. Lietuvis: -Jum tai gerai o as tai brangias masinas nuvarineju. -------------------------- - Čia dispečeris? Lakūnas nualpo! Reikia leistis! Sakykit ką daryti! - Tuoj, ieškom instrukcijos. Ar gerai mane girdit? - Taip, gerai. - Kartokit paskui mane: Tėve mūsų, kuris esi... | |
| | | Texas
Pranešimų skaičius : 1 Join date : 2008-06-12
| Temos pavadinimas: Re: Juodas Humoras 2008-07-12, 14:16 | |
| Jauneli, anekdotai ----------------------------------------------- Kaime buvo iškabinti skelbimai, kad naktį turėtų nusileisti NSO. Aprašymas: Didelės švytinčios akys, mažo ūgio, leidžia keistus garsus, norėdami išvengti nemalonumų susipažinkite. Na ir vienas žmogelis paryčiais eidamas melžti karvių, žvilgteli i krūmus ir pamato žemo ugio didelėm švytinčiom akim stenantį padarą. Nepabijojo, priėjo, paspaudė ranką ir sako: Petras Ūkininkaitis, ūkininkas, gyvenu šioj troboj. Padaras krūmuose atsako: Jonas, šiku. ------------------------------------------------------------- Kalbasi trys prezidentai: Adamkus, Bušas ir Lukašenka. Bušas sako: Pas mus tipinis amerikietis gauna 2000$ algos. Maistui ir mokesčiams išleidžia 700, o kaip gyvena iš tų 1300 aš neįsivaizduoju. Adamkus sako: Pas mus tipinis lietuvis gauna 250$ Maistui ir mokesčiams skiria 150, o kaip išgyvena iš to šimto aš neįsivaizduoju. Lukašenka sako: Pas mus tipinis baltarusas gauna 100$ algos. Maistui ir mokesčiams išleidžia 250, o iš kur traukia kitus 100 aš neįsivaizduoju. --------------------------------------------------------------- 2051 m. Turkijoje vyksta susirėmimai tarp armėnų ir turkų. Kaip paramą lietuviai išsiuntė 5000kg cukraus, italai 5000kg šaldytų picų, o vokiečiai išsiuntė 5000 turkų. | |
| | | Saulius Adminas
| Temos pavadinimas: Re: Juodas Humoras 2008-07-13, 18:11 | |
| | |
| | | Jaunelis
| Temos pavadinimas: Re: Juodas Humoras 2008-11-04, 14:03 | |
| Nusipirko žmogus mašiną ir kad niekas nepavogtu paliko raštelį: "Nevok, Schvarcnegeris". Ryte mašinos vietoj rado kitą raštelį: "Pagauk, Schumacheris". | |
| | | Jaunelis
| Temos pavadinimas: Re: Juodas Humoras 2008-11-04, 14:06 | |
| Eina kiškis gatve ir pamato vilką. Tas auksinėmis grandinėlėmis kaklą apsikarstęs,rankos pilnos auksinių žiedų ir auksinių apyrankių. Na kiškis nustemba ir prišokęs klausia: - Vilke, vilke,iš kur tiek aukso gavai? - Kiški, viskas labai paprasta: nuėjau 12val. į kapines ir dvasių paprašiau. Nueik ir tu, ir tu gausi! Na kiškis 12val galvoja: eiti-neiti,eiti-neiti... - Neisiu - dar bijau. Kitą rytą kiškis pamato vilką su naujausiu BMW važiuojantį. Kiškis iškart prišoka ir klausia: - Vilke, vilke, iš kur tokį automobilį gavai? Na vilkas ir vėl papasokoja, kad dvasių paprašė, tai ir gavo. Pasiūlo tą patį ir kiškiui padaryti. Atėjus 12val. kiškis ir vėl galvoja: eiti-neiti,eiti-neiti... - Eisiu - jau nebebijau! Atėjęs į kapines kiškis šaukia: - Dvasioooos..!! Dvasios jam tuoj pat atsako: - Ko noooori kiški..? Pasigirsta atsakymas: - POPIERIUKO!!! | |
| | | Saulius Adminas
| Temos pavadinimas: Re: Juodas Humoras 2008-11-11, 06:27 | |
| | |
| | | Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Juodas Humoras | |
| |
| | | | Juodas Humoras | |
|
| Permissions in this forum: | Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
| |
| |
| |
|