Na štai, galiausiai ilgai lauktas Lietuvos automobilių slalomo čempionato 4 etapas jau čia pat!
Na žinoma, aš ir taip įtariu, kad tie, kas domisi autosportu, atvyksta stebėt varžybų ir netgi prieina pakalbėt, paklaust kaip sekasi (kalbu apie fanus), tai be abejo žino kada artimiausios varžybos ir jiems jau nereik primint kada ir kur mane galės išgirsti
Taigi tiems, kurie nežinojo, pranešu, tiems, kurie primiršo, primenu, jog mano planuose yra Lietuvos automobilių slalomo čempionato 4 etapas, kuris vyks 2008-08-31 (sekmadienį) Trakuose, aikštelėje prie Galvės ežero (kas nori nuvažiuoti, tačiau nežinot kaip rasti varžybų vietą, rašykit čia arba tiesiog skambinkit/rašykit svetainėje paliktu kontaktiniu numeriu).
Iš tikrųjų, varžybų laukiu su nerimu, nes dar galutinai nesusitvarkiau reikalų su automobiliu varžyboms (kas skaitėte straipsnį, tai žinote, jog praeitame šio čempionato etape man nekaip sekėsi dėl pasiskolintos mašinos...pyp...), todėl šį kartą stengsiuosi atidžiau rinktis, su kieno ratais stojuosi prie starto linijos
Tačiau, kaip patys, turbūt, suprantate, jog kol neturėsiu nuosavo automobilio ir negalėsiu priprasti prie jo gabaritų, elgsenos, valdymo įpatumų, tai rezultatai nebus spindintys
, todėl dar kartą kviečiu visus rašyti e-laiškus ar skambinti dėl galimybės remti (abipusė nauda garantuota). Jeigu atsiras rėmėjas, garantuoju - mėnesis ir turėsiu dėmesio vertą taurę
Beje, jeigu turit kokių pasiūlymų dėl mašinos - laukiu.
Taigi, sėkmingų varžybų dalyviams ir įsimintinų akimirkų fanams! Iki greito rato!
P.s. Daugiau info
[spausti čia]