sauliusv.lt Forumas
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

sauliusv.lt Forumas

Forumas sukurtas vertinti mano svetainę, rašyti komentarus, klausimus, pasiūlymus ir kita :)

SvetainėSvetainė  rodiklisrodiklis  Latest imagesLatest images  IeškotiIeškoti  RegistruotisRegistruotis  Prisijungti  

2008-08-31 Lietuvos automobilių slalomo čempionato 4 etapas

Go down 
AutoriusPranešimas
Saulius
Adminas
Saulius

Pranešimų skaičius : 119

2008-08-31 Lietuvos automobilių slalomo čempionato 4 etapas Empty
RašytiTemos pavadinimas: 2008-08-31 Lietuvos automobilių slalomo čempionato 4 etapas   2008-08-31 Lietuvos automobilių slalomo čempionato 4 etapas Empty2008-08-14, 01:16

Na štai, galiausiai ilgai lauktas Lietuvos automobilių slalomo čempionato 4 etapas jau čia pat! Twisted Evil Na žinoma, aš ir taip įtariu, kad tie, kas domisi autosportu, atvyksta stebėt varžybų ir netgi prieina pakalbėt, paklaust kaip sekasi (kalbu apie fanus), tai be abejo žino kada artimiausios varžybos ir jiems jau nereik primint kada ir kur mane galės išgirsti Che.

Taigi tiems, kurie nežinojo, pranešu, tiems, kurie primiršo, primenu, jog mano planuose yra Lietuvos automobilių slalomo čempionato 4 etapas, kuris vyks 2008-08-31 (sekmadienį) Trakuose, aikštelėje prie Galvės ežero (kas nori nuvažiuoti, tačiau nežinot kaip rasti varžybų vietą, rašykit čia arba tiesiog skambinkit/rašykit svetainėje paliktu kontaktiniu numeriu).

Iš tikrųjų, varžybų laukiu su nerimu, nes dar galutinai nesusitvarkiau reikalų su automobiliu varžyboms (kas skaitėte straipsnį, tai žinote, jog praeitame šio čempionato etape man nekaip sekėsi dėl pasiskolintos mašinos...pyp...), todėl šį kartą stengsiuosi atidžiau rinktis, su kieno ratais stojuosi prie starto linijos Rolling Eyes

Tačiau, kaip patys, turbūt, suprantate, jog kol neturėsiu nuosavo automobilio ir negalėsiu priprasti prie jo gabaritų, elgsenos, valdymo įpatumų, tai rezultatai nebus spindintys Evil or Very Mad , todėl dar kartą kviečiu visus rašyti e-laiškus ar skambinti dėl galimybės remti (abipusė nauda garantuota). Jeigu atsiras rėmėjas, garantuoju - mėnesis ir turėsiu dėmesio vertą taurę Wink
Beje, jeigu turit kokių pasiūlymų dėl mašinos - laukiu.

Taigi, sėkmingų varžybų dalyviams ir įsimintinų akimirkų fanams! Iki greito rato!

P.s. Daugiau info [spausti čia]
Atgal į viršų Go down
http://www.sauliusv.lt
Saulius
Adminas
Saulius

Pranešimų skaičius : 119

2008-08-31 Lietuvos automobilių slalomo čempionato 4 etapas Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: 2008-08-31 Lietuvos automobilių slalomo čempionato 4 etapas   2008-08-31 Lietuvos automobilių slalomo čempionato 4 etapas Empty2008-09-21, 02:32

Deja, turiu pranešti, jog šiame etape nedalyvavau pale . Na, tiems, kam kyla klausimas 'kodėl' pasakysiu, jog kad ir kaip norėjau, planavau sudalyvauti varžybose, tačiau vos pora dienų prieš jas teko sudalyvauti ne itin maloniame įvykyje Crying or Very sad ir tiesiog visiškai neliko nei nuotaikos, nei noro važiuoti Neutral . Iš kitos pusės galima būtų sakyti, kad sudalyvavau, nes palaikiau savo pažystamus, klubą ir draugus stovėdamas kaip fotografas/žiūrovas Smile Taigi, kitos varžybos jau 2008-09-27,28 dienomis Trakuose (laukite naujienų svetainėje). Iki Smile
Atgal į viršų Go down
http://www.sauliusv.lt

2008-08-31 Lietuvos automobilių slalomo čempionato 4 etapas
Atgal į viršų 
Puslapis 11
 Similar topics
-