sauliusv.lt Forumas
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

sauliusv.lt Forumas

Forumas sukurtas vertinti mano svetainę, rašyti komentarus, klausimus, pasiūlymus ir kita :)

SvetainėSvetainė  rodiklisrodiklis  Latest imagesLatest images  IeškotiIeškoti  RegistruotisRegistruotis  Prisijungti  

2008-03-24 ŠASK 2008 metų keturkovės II-asis etapas

Go down 
AutoriusPranešimas
Saulius
Adminas
Saulius

Pranešimų skaičius : 119

2008-03-24 ŠASK 2008 metų keturkovės II-asis etapas Empty
RašytiTemos pavadinimas: 2008-03-24 ŠASK 2008 metų keturkovės II-asis etapas   2008-03-24 ŠASK 2008 metų keturkovės II-asis etapas Empty2008-03-19, 21:18

Valio!!! Laughing 2008-02-24 ŠASK 2008 metų keturkovės II-asis etapas jau ne už kalnų!!! cheers Pagaliau, pagaliau ir dar kartelį - PAGALIAU! Kas skaitėt straipsnį apie I-ąjį etapą, tai žinot, kad jame man nepasisekė Rolling Eyes , todėl šiame etape bandysiu atsigriebti kaip reikiant! Kovosiu iš paskutiniųjų! Panika Ir tikiuosi, kad šį kartą manęs technika nenuvils Piktas Na kas buvo, tas pražuvo ir, tikėkimės tas velniukas Velnias , kuris pakišo man koją per pirmąsias varžybas, neatkeliaus į tą pačią vietą 2 kartus lol!
Tikiuosi labai didelės technikos ištvermės ir savo nervų ramumo Smile Palinkėkit sėkmės ir žiūrėsim kas išeis! Rolling Eyes

Komentuokit, klauskit. Visad laukiu! Smile
Atgal į viršų Go down
http://www.sauliusv.lt
Saulius
Adminas
Saulius

Pranešimų skaičius : 119

2008-03-24 ŠASK 2008 metų keturkovės II-asis etapas Empty
RašytiTemos pavadinimas: Rezultatai.   2008-03-24 ŠASK 2008 metų keturkovės II-asis etapas Empty2008-04-01, 15:08

Na ką, praėjo gera savaitėlė nuo ŠASK 2ojo etapo, taigi pats laikas parašyti apžvalgą. Šį kartą trumpai Rolling Eyes
Taigi, šį kartą SVC klubo desantas vėl keliavo į Širvintas kovoti su autosporto meistrais. Dienos pradžia buvo tikrai puiki: vienur, kitur pakraščiuose sniegelio, beveik jokios drėgmės (geros sąlygos automobiliui). Vaikščiojau ir džiaugiausi. Tačiau per 1 valandą viskas staiga pasikeitė: vis stiprėjo vėjas su retkarčiais pasirodančia lengva dulksna (smulkus lietus), pradėjo atšilti žemė ir trasa vėl virto šlapia bei purvina (na ne taip baisiai kaip per 1ąjį etapą, tačiau panašiai). Ko pasakoje visi su klubo Opel Astra GSI važiavę sportininkai kentėjo dėl trasos nešvarumo (kadangi mūsų galinės padangos į padangas nebuvo panašios - atrodė vos ne kaip „slick“ tipo ir + dar šiek tiek ant kraštų buvo padoresnio kraštelio). Taigi, antrosios mano lenktynės Širvintose vėl buvo nepasakiškos silent
Prasidėjus varžyboms startavau pirmąjame dešimtuke ir iškart pajutau, jog padangos visiškai „nelaiko“ galo pale Nors automobilis ir buvo priekiu varomas, tačiau su tokiom padangom kiekvienas posūkis man buvo lyg „drift'o“ čempionate Neutral Tačiau, kaip bebūtų buvę blogai, ralio-sprinto antrąjame greičio ruože teko prarasti labai daug vertingų sekundžių, kadangi priešais startavęs ekipažas „pasmigo“ trasos viduryje (greta idealios trajektorijos), todėl, kad nekiltų incidentų ar nelaimių, teko tempą susimažinti ir pro ekipažą pravažiuoti maksimaliai saugiu greičiu Crying or Very sad Vėliau kreipiausi į teisėjus, kad būtų skirtas pakartotinis važiavimas, tačiau pasakė „visko pasitaiko“ ir supratau, kad negausiu Mad Taigi...
Toliau varžybos vyko gana sklandžiai, sekančios kovos buvo tikrai įdomios ir tiesiog gerai leidau laiką Wink
Dabar apie rezultatus. Po tiek nesėkmių, kurias aprašiau viršuje, turbūt nebus keista, kai pasakysiu, jog užėmiau 15/22 vietą FWD grupėje ir 28/51 Bendrojoje įskaitoje. Mano nuomone, padariau toli gražu ne viską, ką galėjau, todėl, jeigu pavyks sudalyvauti 3-iajame etape 04-06, bandysiu papulti į 5tuką Basketball

Taigi, apžvalga parašyta, viskas aptarta, pasiekimų skiltis atnaujinta, belieka Jums (visiems lankytojams) diskutuoti, klausti ir tikėkimės geresnio oro kitame etape! Smile
Atgal į viršų Go down
http://www.sauliusv.lt

2008-03-24 ŠASK 2008 metų keturkovės II-asis etapas
Atgal į viršų 
Puslapis 11
 Similar topics
-