Na ką, praėjo gera savaitėlė nuo ŠASK 2ojo etapo, taigi pats laikas parašyti apžvalgą. Šį kartą trumpai
Taigi, šį kartą SVC klubo desantas vėl keliavo į Širvintas kovoti su autosporto meistrais. Dienos pradžia buvo tikrai puiki: vienur, kitur pakraščiuose sniegelio, beveik jokios drėgmės (geros sąlygos automobiliui). Vaikščiojau ir džiaugiausi. Tačiau per 1 valandą viskas staiga pasikeitė: vis stiprėjo vėjas su retkarčiais pasirodančia lengva dulksna (smulkus lietus), pradėjo atšilti žemė ir trasa vėl virto šlapia bei purvina (na ne taip baisiai kaip per 1ąjį etapą, tačiau panašiai). Ko pasakoje visi su klubo Opel Astra GSI važiavę sportininkai kentėjo dėl trasos nešvarumo (kadangi mūsų galinės padangos į padangas nebuvo panašios - atrodė vos ne kaip slick tipo ir + dar šiek tiek ant kraštų buvo padoresnio kraštelio). Taigi, antrosios mano lenktynės Širvintose vėl buvo nepasakiškos
Prasidėjus varžyboms startavau pirmąjame dešimtuke ir iškart pajutau, jog padangos visiškai nelaiko galo
Nors automobilis ir buvo priekiu varomas, tačiau su tokiom padangom kiekvienas posūkis man buvo lyg drift'o čempionate
Tačiau, kaip bebūtų buvę blogai, ralio-sprinto antrąjame greičio ruože teko prarasti labai daug vertingų sekundžių, kadangi priešais startavęs ekipažas pasmigo trasos viduryje (greta idealios trajektorijos), todėl, kad nekiltų incidentų ar nelaimių, teko tempą susimažinti ir pro ekipažą pravažiuoti maksimaliai saugiu greičiu
Vėliau kreipiausi į teisėjus, kad būtų skirtas pakartotinis važiavimas, tačiau pasakė visko pasitaiko ir supratau, kad negausiu
Taigi...
Toliau varžybos vyko gana sklandžiai, sekančios kovos buvo tikrai įdomios ir tiesiog gerai leidau laiką
Dabar apie rezultatus. Po tiek nesėkmių, kurias aprašiau viršuje, turbūt nebus keista, kai pasakysiu, jog užėmiau 15/22 vietą FWD grupėje ir 28/51 Bendrojoje įskaitoje. Mano nuomone, padariau toli gražu ne viską, ką galėjau, todėl, jeigu pavyks sudalyvauti 3-iajame etape 04-06, bandysiu papulti į 5tuką
Taigi, apžvalga parašyta, viskas aptarta, pasiekimų skiltis atnaujinta, belieka Jums (visiems lankytojams) diskutuoti, klausti ir tikėkimės geresnio oro kitame etape!